Skip links

De online

Kom ‘ns

kijken dag

8 december 2021 van 17.30 uur tot 21.00 uur

Vanwege de aangepaste (corona)maatregelen is het helaas op dit moment niet mogelijk om een fysieke Kom ‘ns kijken dag te organiseren en daarmee u en uw zoon/dochter in onze school te ontvangen. Wij hopen dit op een later moment alsnog te kunnen doen.

Als tijdelijk alternatief organiseren wij op woensdag 8 december de online Kom ‘ns kijken dag. U krijgt als ouder via een Teams-meeting een uitgebreide voorlichting over onze school en is er ruimte om vragen te stellen.

Op een later moment, wanneer de (corona)maatregelen het weer toe laten, nodigen we uw zoon of dochter uit om deel te nemen aan een leuke activiteit die hoort bij een van onze profielen. Bij het reserveren van uw tijdslot voor de voorlichting kan uw zoon/dochter alvast het profiel aanklikken waar hij/zij kennis mee wil maken. Zodra wij weer fysieke activiteiten mogen organiseren ontvangt u een mail met een datum waarop deze activiteit zal plaatsvinden.

Het kom ‘ns kijken programma

Het programma voor deze avond ziet er dan als volgt uit:

  • Inbellen Teams-meeting
  • Voorlichting door schoolleiders
  • Vraag en antwoord
  • Einde programma

De activiteiten

Zodra de regels het weer toelaten organiseren we de activiteitenmiddag. Uw zoon of dochter heeft daarbij de keuze uit een van de volgende activiteiten. Let op: U mag maar 1 activiteit kiezen. Een week voor aanvang ontvangt u van ons een e-mail met de uitnodiging.

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL