Skip links

Focus op

je toekomst

En kies een vacature die bij jou past

Werken bij Focus Beroepsacademie

Focus Beroepsacademie is dé brede vmbo-school voor Barendrecht en omstreken en biedt een breed scala aan profielen. Focus Beroepsacademie gaat uit van gepersonaliseerd leren. Hierbij begeleiden we leerlingen bij het ontwikkelen en ontdekken van hun talenten en vaardigheden. Doelgerichte persoonlijke aandacht, verbondenheid, oog voor geluk en groei staan hierbij centraal. De leerling is het middelpunt en de planning wordt daaromheen georganiseerd. De leerlingen worden intensief en persoonlijk begeleid, uitgedaagd en aangemoedigd. Aangepast aan zijn of haar niveau met steeds het doel hen meer te laten bereiken dan hij of zij zelf ooit had durven dromen.

We zijn ervan overtuigd dat gepersonaliseerd leren, geïnspireerd op het Zweedse onderwijsconcept Kunskapsskolan, het best bij onze leerlingen past en hen verder helpt in hun leven. Onze leerlingen krijgen meer verantwoordelijkheid en regie over hun eigen leerproces en wij geloven dat dit leerlingen helpt groeien, waardoor zij meer bagage meekrijgen om voordeel van te hebben bij vervolgopleidingen en in hun arbeidsleven.

Inmiddels hebben we een zeer intensieve samenwerking met OZHW Groen College, zodat we onze Beroepsacademie hebben kunnen uitbreiden met het Groenprofiel, naast Zorg en Welzijn, Dienstverlening en Producten, Media, Vormgeving en ICT en Horeca, Bakkerij en Recreatie.

Een brede vmbo-school dus, met een duidelijke onderwijsvisie! Een aantrekkelijke werkomgeving waar we alle ruimte voor jouw professionele ontwikkeling bieden.

Voor ons actuele vacatureaanbod, verwijzen we je graag naar Meesterbaan.

Maak kennis met

De 10 voordelen

Van Focus

Beroepsacademie

Waarom wil jij komen werken op Focus Beroepsacademie

Meer informatie over Focus

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL