Skip links

Alle informatie

om uw kind

aan te melden

Focus Beroepsacademie en OZHW Groen College bieden gezamenlijk voor het nieuwe schooljaar 24-25 plek aan 300 nieuwe eerstejaars leerlingen. De officiële aanmeldperiode is van 25 maart tot 29 maart 2024. Bent u samen met uw zoon of dochter enthousiast over Focus Beroepsacademie en/of OZHW Groen College? Dan nodigen we u uit voor een van de aanmelddagen op 25 maart, 26 maart en 27 maart op onze school. Tijdens deze afspraak kunnen we dan één op één, samen met u en met uw zoon of dochter, de aanmelding in orde maken.

Benodigdheden

Om de inschrijving goed te laten verlopen dient u de volgende documenten mee te nemen:

  • Het schooladviesformulier met hierop de unieke code van de basisschool
  • Kopie van het (geldig) paspoort of identiteitsbewijs van uw kind

Bij de aanmelding dient u daarnaast aan te geven of u uw zoon of dochter wilt aanmelden voor:

  • Focus Beroepsacademie – OZHW (openbaar onderwijs deel van Focus Beroepsacademie)
  • Focus Beroepsacademie – CVO (Christelijk onderwijs deel van Focus Beroepsacademie)
  • OZHW Groen College

In de praktijk merkt uw zoon of dochter geen verschil bij welk deel hij of zij wordt ingeschreven. Wij bieden namelijk voor alle leerlingen hetzelfde onderwijs aan.

Definitieve inschrijving

De basisschool (mits in regio Barendrecht en/of Rotterdam) zal u informeren over de Overstaproute en de manier van aanmelden. U krijgt een unieke code mee, die eenmalig op een school in gebruik genomen kan worden. Met deze code kunt u zich inschrijven, volgens de aanmeldperiode van de Overstaproute. Dat is van 20 februari t/m 17 maart 2023.

Voor meer informatie over de stappen voor u als ouders binnen de overstaproute kunt u meer informatie vinden op: De OverstapRoute – Koers VO   Maar u als ouder wordt hierover ook geïnformeerd door de basisschool later dit schooljaar.

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL