Skip links

Focus op

Zorg en welzijn

Het beroepsprofiel Zorg en Welzijn

Zorg en Welzijn past bij uw kind als hij/zij een passie heeft voor het welzijn en de gezondheid van anderen en daarin een verschil wil maken. Maar ook als hij/zij het leuk vindt om met mensen om te gaan en iets met en voor hen te organiseren.

In de modulen van Zorg en Welzijn leert uw kind alles wat te maken heeft met goed voor mensen zorgen. Hij/zij leert over gezonde voeding en over gezonde leefstijl. Hij/zij ontdekt hoe er goed voor zieken, ouderen of kinderen gezorgd moet worden. Samen met de groep worden leuke en gezonde activiteiten georganiseerd voor anderen en wordt geleerd hoe de omgeving waarin mensen leven goed verzorgd wordt. Maar leren over de uiterlijke verzorging van mensen speelt een rol, zoals nagel- en huidverzorging en kapsels.

Maak kennis met

Het beroepsprofiel

Zorg

En Welzijn

De overige Beroepsprofielen

We werken binnen Focus op verschillende manieren, samen met uw kind toe, naar een keuze voor één van de volgende beroepsprofielen:

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL