Skip links

Focus op

Dienstverlening en producten

Het beroepsprofiel Dienstverlening en Producten

Dienstverlening en Producten is een breed beroepsprofiel waarin uw kind zich nog breed kan oriënteren en ontdekken waar hij/zij goed in is. Hij/zij maakt kennis met verschillende beroepsvaardigheden en vier modulen.

Bij Dienstverlening en Producten gebeurt dit onder andere door verschillende soorten activiteiten te leren organiseren. Dat wordt gedaan in opdracht van een echte opdrachtgever. Hierdoor ontdekt hij/zij wat er allemaal bij komt kijken om een activiteit veilig te organiseren, hoe de promotie van de activiteit gedaan moet worden en hoe ervoor gezorgd wordt dat men binnen het budget blijft. In een van de modulen krijgt uw kind ook techniek en leert hij/zij een product te maken. En als uw kind kiest voor dit beroepsprofiel, ontdekt hij/zij ook wat erbij komt kijken om een website of filmpje te maken. Omdat het een breed profiel is, neemt uw kind ook nog regelmatig een kijkje in de keuken en worden de basisvaardigheden van hygiëne en van koken behandeld. Veel verschillende activiteiten dus, waardoor we het een breed beroepsprofiel noemen!

Maak kennis met

Het Beroepsprofiel

Dienstverlening en producten

De overige Beroepsprofielen

We werken binnen Focus op verschillende manieren, samen met uw kind toe, naar een keuze voor één van de volgende beroepsprofielen:

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL