Skip links

Focus op

Dienstverlening en producten

Het beroepsprofiel Dienstverlening en Producten

Dienstverlening en Producten is een breed beroepsprofiel waarin uw kind zich nog breed kan oriënteren en ontdekken waar hij/zij goed in is. Hij/zij maakt kennis met verschillende beroepsvaardigheden en vier modulen.

Bij Dienstverlening en Producten gebeurt dit onder andere door verschillende soorten activiteiten te leren organiseren. Dat wordt gedaan in opdracht van een echte opdrachtgever. Hierdoor ontdekt hij/zij wat er allemaal bij komt kijken om een activiteit veilig te organiseren, hoe de promotie van de activiteit gedaan moet worden en hoe ervoor gezorgd wordt dat men binnen het budget blijft. In een van de modulen krijgt uw kind ook techniek en leert hij/zij een product te maken. En als uw kind kiest voor dit beroepsprofiel, ontdekt hij/zij ook wat erbij komt kijken om een website of filmpje te maken. Omdat het een breed profiel is, neemt uw kind ook nog regelmatig een kijkje in de keuken en worden de basisvaardigheden van hygiëne en van koken behandeld. Veel verschillende activiteiten dus, waardoor we het een breed beroepsprofiel noemen!

Maak kennis met

Het Beroepsprofiel

Dienstverlening en producten

De overige Beroepsprofielen

We werken binnen Focus op verschillende manieren, samen met uw kind toe, naar een keuze voor één van de volgende beroepsprofielen:

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn zoon voelt zich gezien op Focus. Hij wil graag iets met het MVI-profiel gaan doen en maakt er langzaam aan al kennis mee in de lessen. Hij heeft op de basisschool vmbo-advies gekregen en geniet ervan om met zijn handen te werken. Daar krijgt hij bij Focus alle ruimte voor. Soms blijft hij wat langer zitten in de klas om aan zijn projecten te werken. Dat lukt mij thuis niet maar de vakdocenten nemen alle tijd voor hem.”

Mevrouw Beent, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL