Skip links

360 graden

Focus Beroepsacademie

Rondkijken op Focus Beroepsacademie

Bent u benieuwd naar ons schoolgebouw en wilt u graag even rondkijken? Bekijk dan hieronder onze school in 360 graden.

Elk kind is uniek. Uw kind heeft talenten die hij/zij moet ontwikkelen en minder sterke kanten die om (extra) aandacht vragen. Maar die ontwikkeling gaat niet vanzelf. Daarvoor is onderwijs nodig, dat uw kind ziet, hoort, inspireert, de juiste vragen laat stellen en de weg wijst, zodat hij/zij alle kansen krijgt om meer te bereiken dan hij/zij ooit heeft durven dromen. Op onze school is dit ons uitgangspunt en zijn wij trots en blij als wij uw kind mogen begroeten.

Virtuele rondleiding

Focus Beroepsacademie

De Beroepsprofielen

We werken binnen Focus op verschillende manieren, samen met uw kind toe, naar een keuze voor één van de volgende beroepsprofielen:

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL