Skip links

Focus op

Media, Vormgeving en ICT

Het beroepsprofiel Media, Vormgeving en ICT

Bij Media, Vormgeving en ICT leert uw kind hoe verschillende communicatiemiddelen (media) gebruikt kunnen worden. Maar ook hoe communicatie goed moet worden vormgegeven.

In Media, Vormgeving en ICT kan dit van alles zijn. Van een filmpje, een animatie tot een foto, maar ook een driedimensionaal product. Denk hierbij  aan een maquette van een gebouw, tuin of park of een gebruiksvoorwerp. En natuurlijk leert hij/zij hoe daarbij gebruik gemaakt wordt van moderne ICT (informatie- en communicatietechnologie). Is uw kind creatief en/of technisch en werkt hij/zij graag met computers, dan is dit profiel heel geschikt!

Maak kennis met

Het Beroepsprofiel

Media, Vormgeving en ICT

De Overige Beroepsprofielen

We werken binnen Focus op verschillende manieren, samen met uw kind toe, naar een keuze voor één van de volgende beroepsprofielen:

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL