Skip links

Focus op

de open dag

donderdag 8 februari

16.30 tot 20.00 uur

VRIJE INLOOP

Wat hebben we donderdag 8 februari veel enthousiaste kinderen mogen ontvangen met hun ouders! De Open Dag was een groot succes en we hebben veel goede vragen mogen beantwoorden!

Heeft u de Open Dag gemist, maar toch behoefte om onze school nog eens te bezoeken? Heeft u vragen die (nog) niet helemaal beantwoord zijn?
Schrijf u dan in voor de laatste informatiemomenten! Op 4, 12 en 20 maart is er om 15.30 uur nog een inloopuur waar we onze toffe school nog een keer kort presenteren aan kinderen en ouders van groep 8. Interesse? Bel even naar 0180-613900 of mail naar info@focusberoepsacademie.nl en geef u op voor deze laatste kans!
Bent u er al uit en wilt u uw kind voor volgend schooljaar inschrijven? Reserveer dan een aanmeldplek op 25, 25 of 27 maart via de aanmeldpagina.

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL