Skip links

Focus op

de open dag

donderdag 9 februari

16:30 uur tot 20:00 uur

VRIJE INLOOP

Zit uw kind in groep 8 en bent u op zoek naar een goede vmbo beroepsopleiding voor uw zoon of dochter? Stap dan op donderdag 9 februari op de Focus Beroepsacademie Express voor een treinreis richting de toekomst!

Vanaf 16:30 kunt u op het station op de Dierensteinweg 4 opstappen en via de verschillende stations kennismaken met onze vijf beroepsprofielen.
Daarnaast laten we u kennismaken met onze coaches, de persoonlijke leerroute en ons begeleidingsteam. Bij ons krijgen leerlingen de kans zich te ontplooien en de perfecte combinatie aangeboden tussen kennis (denken vanuit leerdoelen) én vaardigheden (zoals zelfstandigheid leren, plannen en leren.
Na de treinreis heeft uw kind een boekje vol stempels, een tas vol leuke presentjes en weet u alles over onze prachtige school en of uw kind tot zijn of haar recht zal komen bij ons. Wij zien u graag op onze open dag.

Maak kennis met alle vijf profielen:

  • Zorg en Welzijn
  • Dienstverlening en Producten
  • Media Vormgeving en ICT
  • Horeca Bakkerij en Recreatie
  • Groen

Let op: de open dag is vrije inloop. Dat betekent dat u zich niet hoeft aan te melden en op de open dag van 16:30 tot 20:00 welkom bent.

Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Mijn dochter voelt zich er thuis op Focus. Ze wil graag iets met het groenprofiel gaan doen en is er blij dat zij hier al kennis mee kan maken in de PPO-lessen. Ze krijgt met haar basisschooladvies veel kansen op Focus. Haar talenten worden gezien! Sommige vakken kunnen al echt op mavoniveau gevolgd worden en bij andere vakken krijgt zij tijd zich verder te ontwikkelen met de extra aandacht van vakdocenten”

Mevrouw Vermeulen, moeder van een leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL