Skip links

Een eigen laptop

van focus beroepsacademie

Hoe werkt dat dan?

Een laptop op maat gemaakt voor jouw opleiding. Een van de pluspunten van Focus Beroepsacademie

Focus Beroepsacademie  werkt samen met The Rent Company. Via The Rent Company kunt u een laptop huren of kopen. Bekijk hier hoe dat werkt.

Tijdens de gehele schoolperiode ontzorgt The Rent Company u volledig. Uw kind beschikt vanaf de eerste schooldag over een werkende laptop die direct in de lessen kan worden gebruikt. Met het Easy4u abonnement heeft u nergens omkijken naar.

Direct bestellen
Voor Focus Beroepsacademie hebben wij één model beschikbaar gesteld, waar iedere leerling de alle vier de schooljaren mee kan werken. Ook als de leerling in de toekomst kiest voor een profiel zoals Media, Vormgeving en ICT. U kunt in de  webshop dit model bekijken en de laptop bestellen. Heeft u de unieke bestelcode klaar liggen? Dan kunt u direct aan de slag.

NAAR DE WEBSHOP
Alle ruimte om jezelf te zijn

Welkom bij

Focus

Beroeps

Academie

Wat zeggen betrokkenen over Focus Beroepsacademie

“Ik wilde eigenlijk helemaal niet naar het voortgezet onderwijs. Ik vond het nog veel te leuk met mijn vriendinnen op de basisschool. Maar nu ik op Focus zit zou ik niet meer terug willen. Een paar van mijn vriendinnen zitten nu ook op Focus, dat is natuurlijk extra gezellig. Daar houden ze ook rekening mee bij het indelen van de klassen.”

Marloes, leerling uit klas 1

DOWNLOAD

DE BROCHURE

BROCHURE DOWNLOADEN

NEEM

contact met ons op

STUUR EEN E-MAIL